Фото: Полицијата ќе ни покаже како правилно се паркира возило

Фотографијата кажува се: Каква е полицијата, каков е редот во Македонија, кој го спроведува редот во земјава, што може да очекуваме од спроведувачите на редот… Дами и господа, полицијата ќе ни покаже како правилно се паркира возило:

nike air max 1 sale