Еве каде има сообраќаен метеж утрово во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови во Скопје поголем број возила се забележуваат долж:

-бул. 8ми Септември кон ул. Скупи,

-бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда,

-бул. Александар Македонски кон клучката Континентал,

-ул. 11 Октомври од Кисела Вода кон Центар,

-ул. Димитрије Чуповски кон к-ца со у. Васил Главинов,

-мост Нова железничка станица  кон ул. Беласица,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул.Водњанска.