ДИК вработува 29 лица - плата до 37.630 денари

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 29 државни службеници во Државната изборна комисија.

Се бараат кандидати за раководители, советници, виши соработници и соработници.

Платите во зависност од работното место се движат до 37.630 денари.

Целиот оглас погледнете го ТУКА.