Денеска без струја две скопски општини

ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 12.10.2021 година (вторник) поради закажани технички зафати во мрежата, без напојување со електрична енергија ке останат:

во време од 09.00 – 14. 00 часто корисниците од улицата Ванчо Мицко од број 10 – бр. 79 (о. Карпош) како и дел од ул. Сердарот, местото Шејтаница кај реката Мала Рада во Драчево (о. Кисела Вода);

во време од 10,30 – 12,30 часот дел од улиците Његошева, Московска, Копенхагенска и Бриселска (о. Карпош) и

во време од 13,00 – 15,00 часот друг дел од улиците Његошева, Московска и дел од ул.  Софиска (о. Карпош).