Делови од општините Аеродром и Студеничани утре ќе останат без струја

Од ЕВН Македонија АД добиено е известување дека на ден 01.03.2021 година (понеделник), планирани се  следните технички зафати во електроенергетскиот систем во Градот Скопје:

- во периодот од 09:00-10:00 часот корисниците од   ул.Вангел Тодоровски бр. 2 и бр.7, нас.Стар Аеродром. (општина Аеродром);

- во периодот од 08:30-15:00 часот корисниците на дел од с.Љубош. (општина Студеничани)