Делови од Кисела Вода денеска претпладне без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на денеска (понеделник) без електрична енергија ќе останат: 

- во периодот од 09.00 до 12.30 часот, корисниците од ул. Иван Хаџи Николов – ул. 3, како и корисниците од ул. Герника – ул. 10. ( општина Кисела Вода)