Делови од Горно Соње, Центар и општина Чучер Сандево денес без струја

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, на ден 16.10.2020 година ( петок), без електрична енергија ќе останат следните корисници:

• од 08:00 до 12:30 часот,: дел од село Ракотинци кај црквата. ( Општина Сопиште )
• од 09:00 до 12:00 часот, дел од село Глуво. ( Општина Чучер Сандево )
• од 09:00 до 14:30 часот, дел од с.Мирковци, школото во Сандево, манастирот Св.Илија, с.Горњани, ХЕЦ Хидроинвест, село Бањани, село Чучер Сандево и околината. ( Општина Чучер Сандево);
• од 09:00 до 15:30 часот, дел од ул.: Миладин Поповиќ и ул. Орце Николов. ( Општина Центар );
• од 12:00 до 14:00 часот, дел од Горно Соње. (Општина Сопиште )