Чие дете е Апасиев?

Димитар Апасиев, претседателот на политичката партија „Левица“, на својот Фејсбук профил објави статус, со случка од вчерашната партиска трибина на СДСМ во Велес. 

„Синоќа, октроираниот премиер Таче, на партиска трибина во мојот роден Велес рекол: „АПАСИЕВ Е АГЕНТ НА ХАОСОТ“. И некој од публика му дофрлил: „АПАСИЕВ Е ДЕТЕ НА СТЕЧАЈЦИ““, напиша Апасиев.