"Celebrate Life" – изложба за себе - промена

Изложбата Celebrate Life / себе - промена на дизајнерот Горан Костовски – Ind.o.g. ќе биде отворена на 21 Мај 2019 г. во Мобилна/Монтажна галерија на Центарот за современи уметности, локација: Парк на Франкофонијата со почеток во 18 часот.

Промена е збор што се користи да се опише преминот од исто во различно! Преку илустрација / текстуални пораки на блузи водена од Celebrate life концептот изложбата има за цел да ја подигне свеста на граѓаните за себе промена и менување на своите навики кон поголем придонес кон животната средина.

Изложбата ќе биде отворена до 25 мај 2019 година.

„Celebrate Life – Себе промена е финансиски поддржана од Општината Центар, а логистички поддржана од Центарот за современи уметности”

Nike Mercurial Superfly