Без вода три улици во Жданец

Поради дефект ф100 милиметри на улица „Нерешка“ бб во Жданец, денеска прекинато водоснабдување имаат корисниците на оваа и на улиците „Жданец“ и „Теодосиј Синаитски“ во оваа скопска населба.

Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје, прекинот на водоснабдувањето ќе таре од 9:00 часот, па до санирањето на дефектот.