Водовод  ве известува дека на ден 14.02.2018 поради уличен дефект од Ф-80мм на ул.1 бр.204 (пат за Дрисла), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од бр.204 Маркова Река до санирање на дефектот.

Телефон за информации: 023073010