Без вода дел од Батинци

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска, поради дефект на приклучна цевка ф 3/4“ на ул.1 бр.101 во Батинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од ул.1.

Прекинот ќе биде од 09:35 часот до санирање на дефектот.