Без струја утре делови од Скопје

Делови од Скопје утре ќе останат без електрична енергија, известуваат од ЕВН Македонија.

Од таму информираат дека во периодот од 09.00 до 11.00 часот, без електична енергија ќе бидат корисниците од ул. Хаванска бр.3 и ул. Варшавска бр.9. ( општина Карпош )

Без електрична енергија во периодот од 09.00 до 13.00 часот, ќе бидат и дел од корисниците од ул. 5 во село Усје, како и објектот за деца со посебни потреби. ( општина Кисела Вода )

Во периодот од 09.00 до 15.00 часот, објектот на наплатната рампа Арнакија, како и корисниците од селата Арнакија, Буковиќ, Ласкарци, Семениште, Паничари, Чајлане и Раовиќ. ( општина Сарај )

Од 09.30 до 11.00 часот, без струја ќе останат дел од корисниците од село Свиларе. ( општина Ѓорче Петров )

И во периодот од 12.30 до 14.30 часот, без струја ќе бидат дел од корисниците од бул. Партизански Одреди, како и дел од корисниците од улиците Његошева и Софиска. ( општина Карпош )