Бесплатен јавен превоз за Бела ноќ 2022

ЈСП и годинава овозможува бесплатен јавен превоз на Бела Ноќ.

Традиционалната, културна манифестација, подразбирала секоја година да има бесплатен јавен превоз за граѓаните, па така и годинава ЈСП информира дека право на бесплатен превоз ќе имаат сите граѓани во период од 18 часот во сабота (1.10.2022 год) до 05 часот во недела (2.10.2022 год).

Од ЈСП потсетуваат дека во функција се и ноќните линии, а возниот ред е достапен на веб страницата на ЈСП Скопје.