Апасиев: Вака да блокиравте за Францускиот предлог, до сега автобусите ќе ви беа во отпад за старо железо

Лидерот на политичката партија „Левица“, Димитар Апасиев, на социјалните мрежи, реагира за блокадите во Скопје и приватните превозници. 

-Вака да блокиравте за Францускиот предлог, до сега автобусите ќе ви беа у отпад за старо железо. СДС толерира беззаконие кога му одговара хаосот, ДПМНЕ вади на протести само кога му дужат пари. Епа, чорба - напиша Апасиев.