Започнува проектот „Мој Карпош – Моја картичка“

Проектот „Мој Карпош – Моја картичка“ е спремен да започне.Сите карпошани ќе имаат можност за попусти и бенефиции во голем број од угостителските објекти (кафулиња и ресторани), но и IT компании, авто-мото сервиси, спортски и културни објекти, книжари и слично.

Општина Карпош е првата локална самоуправа која успеа да воспостави ваков тип на соработка со бизнис заедницата.

Во вторник, 05.03.2019 година, со почеток во 11:00 часот, во кафе бар „Мартини“ ќе се промовира и веб платформата www.mojkarpos.mk, како и начините за добивање на оваа картичка.

air max 90 essential sale