Видео: Вака изгледа автопатот со кој се поврзуваат Скопје и Белград

Поглед од воздух на Коридорот 10, со кој Србија ќе биде целосно поврзана со 600 киометри долг автопат од границата на Македонија до границата со Унгарија. Во среда, на 15 мај се пушта во употреба делницата кај Грделичка клисура, долга 26,3 километри, со која возачите на Македонија и Србија ќе имаат можност да поминат низ два нови тунела и 33-те конструирани моста.

Crazy Light Boost 2.5 Low