Вчера расчеречен мртов коњ низ Скопје, денеска гол маж по нужда карши Собрание

Гол маж во Жена Парк, веднаш спроти Собранието како врши нужда. Ова беше сликата на која утрово сведочеа граѓаните кои се движеа во паркот, но и низ Градскиот Трговски Центар.

Граѓаните ужаснати ја коментираа несекојдневната слика во строгиот центар на Скопје, каде на само неколку метри од него, во ГТЦ има јавни тоалети, кои може да ги користи секој.

(Фото: Ден.мк)