Судар на автомобили кај „Палма“ во Аеродром

Утрово се случи сообраќајна незгода пред слаткарницата „Палма“ во Аеродром. Се судрија две возила, киа и рено клио. Засега од МВР нема детали за повредени лица. Повеќе информации најавуваат за подоцна.  (24info.mk)