Неколку делови од Скопје утре без струја

Од ЕВН Македонија АД добиено е известување дека утре без електрична енергија ќе останат:

Општина Кисела Вода: Од 12.00 до 15.00 часот, дел од корисниците од ул. Пролет и ул. Мирче Ацев, зад Олимписки Базен, како и ПС Кисела Вода

Општина Аеродром: од 08.45 до 11.30 часот, корисниците од дел од улиците Руди Чајавец бр. 45 и 47, и улица 23 Октомври делот кај Градинката и црквата Св. Илија во нас Аеродром

Општина Карпош: од 09.00 до 12.00 часот, дел од ул. Франце Прешерн и ул. Марк Твен

Општина Сопиште: 08.30 до 15.00 часот, корисниците од дел од с.Добри Дол

Општина Кисела Вода: од 09.00 до 13.00 часот, корисниците од дел од ул.Лазар Димитров