Моќно видео кои ги воодушеви сите: Како се создава новиот живот во мајчината утроба

На YouTube се појави видео кое го покажува развојот на бебето во мајчината утроба. Овој моќен приказ на создавањето на новиот живот ги воодушеви луѓето ширум светот.

Видеото е изгледано повеќе од 35 милиони пати.