Kонцерт нa Градскиот дувачки оркестар

Градскиот дувачки оркестар, утре (14.04.2019 година, недела) со почеток во 11 часот, ќе одржи параден концерт во Градскиот парк.

На концертот ќе бидат изведени познати музички маршови од домашни и странски автори.

air max 90 essential sale