Кога и зошто лажат мажите?

Кога сте во нова врска, тогаш сте заљубени и се ви изгледа возбудливо. Сеуште сте во фаза во која си ги истражувате вашите тела, но и кога сакате да се покажете во најдобро можно светло. Тогаш мажите често се служат со следниве лаги...

"Не можам да имам секс со кондом"
Ова е една од најчестите лаги изговорена од мажите.  Тој може да има секс со кондом, но не сака бидејќи на тој начин му се намалува задоволството. Тоа не го спречува да доживее оргазам, па доколку инсистира да не користите заштита, подобро свртете се на другата страна и заминете си. Вашето здравје треба да биде на прво место.

"Ова никогаш досега ми се нема случено"
Кога ќе доживее оргазам пред време! Ова може секому да му се сллучи, но поради некоја причина мажите се срамат ова.  

"Ти си најдобрата со која што сум бил во кревет"
Се разбира дека постојат исклучоци, но многу често мажите ова го изговатраат само за да ја зголемат самодовербата кај жените. Не треба тоа да ви пречи, бидејќи штом ве фали, не може тоа да биде лошо.

cheap nike air max 90