За градот
8. August 2018 - 11:58

Скопско лето 2018

Скопје го живее летото 2018, а скопјани ќе го паметат како годишното време кое донесе многу променливо време. Деновиве имаме високи температури, но до пред неколку денови имавме променливо време и дожд.