Цигарите поскапеа, а од јуни и ново зголемување на цените

Цигарите Вест, Родео, Бос и Винстон мало пакување поскапеа за околу 5 денари.

Дали се очекува поскапување и на другите брендови зависи од политиката на произведувачите на цигари.

Согласно планот за зголемување на акцизите, од јуни се очекува ново зголемување на цената.

new nike air max 2019