Skopje etc.
2. April 2016 - 12:00

Час по убавина: Згодна скопјанка ќе ве остави без зборови

Родена во Куманово, но живее во Скопје. Иларија Кирилов е добра лекција за природна убавина која остава без зборови.

Повеќе фотографии на следната страна...