Без вода корисниците на Булевар „Србија“

Од ЈП Водовод и канализација информираат дека заради дефект на водоводна цевка со пречник 150mm на Бул. „Србија“ бб, (инаку, водата е затворена на 11.07.2019 во 15:30 часот), без водоснабдување ќе бидат дел од корисниците на Бул. „Србија“ – на потег од Кружниот тек кај Цементарница до сервис Скендеровски, до завршување на дефектот (Општина Кисела Вода).