Зошто мажите во кревет сакаат постари жени?

Меѓу помладите мажи има многу такви кои сакаат секс со поискусни постари жени. Зошто е тоа така?

Еве некои одговори на тоа прашање:

Игра на бројки

Се подразбира дека постарите жени имаат поголемо животно искуство, па со тоа и сексуално. Помладите мажи во постарите жени гледаат вистински сексуален експерт.

Постарите жени одлично го познаваат своето тело, точно знаат што сакаат, а е најважно е што не се срамат тоа да го покажат.

Поопуштени се

Поопуштени се и со тоа повеќе уживаат во сексот, што е многу возбудливо за машкиот пол.

Сфаќаат што значи сексот

Точно знаат што значи сексот и не го користат за да добијат нешто материјално од помладиот маж. Свесни се за физичките и психичките бенефити од добриот секс.

Уживаат во улога на учителки

Уживаат во тоа што играат улога на учителки за секс. Чувствуваат кога треба да бидат доминантни, а кога треба на партнерот да му го препуштат главниот збор. Таквите жени умеат да направат атмосфера и срам ќе купат некоја еротска книга, секс-играчка.

Имаат самодоверба

Кога маж ќе запознае жена полна со самодоверба, тоа на него делува многу возбудувачки.

Мажот знае на што е

Со овие жени, мажите знаат на што се, нема играње, тактизирање и тестирање. На овие жени телелфонот не им служи за играње „мачка и глушеш“. Точно даваат до знаење што сакаат од врската, не се плашат дека ќе го изгубат партнерот ако премногу се отворат.