Златен ретривер кој е опседнат со прегратките

Лубутина е ретриверот кој има 58.000 следбеници на Инстраграм. Тој  е опседнат со прегратките. За него, прошетките се важни токму поради тоа што може да ги прегрнува луѓето кои ги среќава.