Ако се чувствувате лошо по празниците поради прејадување мрсна храна, ви нудиме едноставна салата која ќе ви помогне да го исчистите организмот.

Таа ќе помогне во отстранување на несаканите маснотии во организмот, а притоа ќе ни даде енергија и ќе ни помогне да го регулираме варењето.

Потребни состојки:

2 цвекла

2 моркови

Магдонос

Сол и бибер

Маслиново масло и оцет