Жителите на Драчево денеска без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека денеска поради дефект на затварач (шибер) Ф100мм на улица Бранко Заревски 74, со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од населба Драчево.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 08:30 часот до завршување на работните активности.