Жена во шестата деценија од животот, вчера околу 17:40 часот ставила крај на својот живот, скокајќи од зграда на улицата „Аугуст Цесарел“ бр. 5.

На лице место констатирано е дека се работи за лицето А.С (1961). Итната медицинска помош констатирала само смрт.

Во моментов се врши увид.