МЗТ Скопје реши да направи некои измени кога е во прашање нивната спортска сала.

Почнувајки од дуелот против Црвена Звезда вчера од 18 часот, во рамките на 17. првенствено коло во АБА, црвени столчиња во „Јане Сандански“ нема да има.

МЗТ информираше за оваа промена, а интензивно со прекривни се подготвува салата во друга боја. Тоа во минатото беше камен на сопнување во односите помеѓу „Фемили“ и управата на клубот.