Зградата на МТВ поплавена, се стравува дека може да избие пожар (видео)

Утринава во зградата на Македонска радио телевизија поради поплава се настана вознемиреност и паника кај вработените.

Тече вода низ зградата од замрзнати и пукнати цевки од горните катови по скалите. Работи само еден лифт и настаната е турканица поради тоа што во зградата се сместени повеќе државни институции.

Пред зградата има и против пожарно возило за секој случај да не дојде и до пожар оти водата не се снае каде се ќе пробие, објави Досие.мк.

nike air max 1 sale