Зголемете го вашето присуството на пазарот со myWorld Partner програмата

Најголемата меѓународна програма за лојалност на потрошувачи кај малите и средни претпријатија, myWorld (мајВорлд), е во постојан раст, како во светот така и кај нас. Според последните анализи, во Македонија секој месец просечно по 10 нови трговски партнери започнуваат да ја користат мајВорлд партнер програмата (myWorld Partner Program).

Со повеќе од 17 години постоење во светот и 10 години на пазарот во Македонија, myWorld Partner програмата континуирано им помага на компаниите да ја зголемат својата база на потрошувачи, да ги задржат постоечките, и да ја зголемат продажбата и приходите.

Давајќи пристап до глобалната база од 15 милиони регистрирани потрошувачи ширум светот, myWorld Partner платформата се наметнува како исклучително сериозна алатка на компаниите кои сакаат да создадат своја сопствена лојална програма. Освен препознатливите бенефиции (Cashback и Shopping Points), компаниите отсега можат да огласуваат акции и попусти преку т.н. Benefit Lounge, кој е нов додаток. А водени од најновите технологии, сево ова може да се менаџира дури и преку мобилна апликација наменета за трговци (iOS или Android), и со тоа ќе добиете компетитивна предност врз конкуренцијата и можност за готов сопствен производ.

Со станување дел од myWorld Partner програмата, Вашиот бизнис ќе ја зголеми својата присутност на пазарот користејќи ги нашите канали за комуникација. Доколку имате дополнително и онлајн дел на Вашиот бизнис, истиот можете да го вклучите како дел од онлајн програмата на платформата. Но, тоа е само мал дел од она што го нуди платформата. Со дополнителни таргетирани понуди и акции, Вашата база на потрошувачи ќе порасне до степен што ќе обезбеди стабилен развој за Вашата компанија.

Независно дали се работи за мал бизнис, или големо претпријатие кое е веќе позиционирано на пазарот, програмата нуди повеќекратни можности за раст и дополнителен развој на истите. Компаниите, имаат можност да изберат еден од двата пакета, myWorld Partner Program и myWorld Premium Partner Program, кој ќе им помогне да стигнат до посакуваниот успех.

Прочитајте повеќе за бенефитите кои ги добивате како трговски партнер на следниот линк.

Бидете дел од најголемата куповна заедница!