Земјотрес се почувствува вчера во Македонија.

Земјотрес од Грција вечерва е почувствуван во Македонија. Потресот со јачина од 2,7 по Рихтер бил на длабочина од 5 километри.

Потресот бил почувствуван во Стар Дојран.