Зеленило, трафики, Саат кулата...Оваа фотографија е од старо Скопје повозрасните ќе ги наврати во минатото и ќе им пробуди спомени, а помладите ќе можат да видат како некогаш изгледаше автобуската станица на Бит Пазар.