Зелен Пазар и околните згради утре без струја

Од ЕВН Македонија АД известуваат дека на ден 03.10.2020 година ( Сабота ) без електрична енергија ќе останат:
– во периодот од 11.30 до 15.00 часот, од корисниците од Булевар Кочо Рацин зградите со бр.36,бр.38,бр.40,бр.47 и останатите стопански и нестопански објекти во комплексот Зелено Пазарче и Дирекција на МакПетрол Скопје ( општина Центар )

– во периодот од 14.30 до 18.20 часот, МакПетрол Белимбегово Бензинска Станица МакПетрол и околината . ( општина Илинден