Засадени повеќе дрвја во близина на училиштето „Лазо Ангеловски“ и детската улица „Тоше Проески“

- Засадени повеќе видови листопадни и зимзелени дрвја во близина на училиштето „Лазо Ангеловски“ и Детската улица „Тоше Проески“. Го збогатуваме зеленилото во општината и се грижиме за животната средина. Градиме висока еколошка свест!

За чист и зелен Аеродром! - информираше градоначалникот на Аеродром, Златко Марин.