Започнува третата сезона на афтерворк забави во „DejaVu“

ОТВАРАЊЕ (07.10.16) на третата сезона AFTERWORK PARTY во DejaVu Capitol Mall, со мегапопуларните балкански ѕвезди TROPICO BAND, резидент DJ Zdravko.

Почеток 17:00 часот.
Резервации на тел: 076/304-009 , 078/242-536.