Започна големата наградна игра на Mozzart „Погоди најголема квота“!

Започна големата наградна игра на Mozzart „Погоди најголема квота“ која сите со нетрпение ја очекуваа, а овој пат за играчите подготвија и големо изненадување: 4 шанси за 4 автомобили! Играј во Mozzart, погоди најголема квота и освој еден од четирите автомобили:3 x Fiat 500 и 1 x Jeep Compass. 

Добитниот тикет со најмалку четири одиграни парови со најголема квота, покрај добивката, ќе биде награден и со еден од автомобилите Fiat 500 или Jeep Compass.

Наградна игра започнува на ден 30.08.2019 во 09:00 часот и ќе трае до 21:00 часот на ден 05.01.2020 година. Ќе се одвива во четири етапи, кои ќе се реализираат на следниот начин:

Во првата етапа учествуваат тикетите за обложување уплатени во период од 09:00 часот на ден 30.08.2019 година до 21:00 часот на ден 30.09.2019 година и истите не учествуваат во ниту една од другите етапи.

Во втората етапа учествуваат тикетите за обложување уплатени во период од 09:00 часот на ден 01.10.2019 година до 21:00 часот на ден 31.10.2019 година и истите не учествуваат во ниту една од другите етапи.

Во третата етапа учествуваат тикетите за обложување уплатени во период од 09:00 часот на ден 01.11.2019 година до 21:00 часот на ден 30.11.2019 година и истите не учествуваат во ниту една од другите етапи.

Во четвртата етапа учествуваат тикетите за обложување уплатени во период од 09:00 часот на ден 01.12.2019 година до 21:00 часот на ден 05.01.2020 година и истите учествуваат само во оваа етапа.

По завршување на секоја етапа од наградната игра, системот се рестартира при што квотите од секоја завршената етапа не се префрлуваат и не учествуваат во било која следна етапа. Квотите со почеток на секоја нова етапа се бришат.

Минималната уплата по тикет изнесува 20 денари. Во случај двајца играчи да погодат идентична квота, предност има оној играч кој прв го уплатил тикетот. Во пресметка за награда не влегуваат системските тикети и тикетите со еден промашен пар кои остваруваат право на бонусот „Промаши, а наплати“ и Live Bet тикетите.

Целосните ПРАВИЛА НА ИГРА прочитајте ги ОВДЕ.