Запален видиковец и искршен детски реквизит во парк шумата во Гази Баба

Од ЈП Паркови и зеленило-Скопје информираа за вандализам во парк-шумата Гази Баба.

Искршен и уништен детски реквизит и запален видиковец вчера попладне пронајдоа нашите дежурни екипи во парк-шумата Гази Баба, по што веднаш интервенираа, велат надлежните. 

Оттаму упатија апел до сите граѓани - при посетата на излетничките места во градот да се однесуваме со почит и достоинство.