За жените кои се тешки за сакање...

Вие сте коњ кој трча сам, а тој се обидува да ве скроти, ве споредува со автопат, запалена куќа.
Вели дека го заслепувате, дека никогаш не би можел да ве заборави, да ве напушти и дека не сака ништо освен вас.
Добиваат вртоглавица од вас, затоа што сте заносни. Но, секогаш сте преинтензивни.
За него е страшен начинот на кој сакате да биде независни и вели дека ниту еден човек не може да биде рамен на оној кој живее во вашата глава.
А вие сте обидувте да се промените, зарем не?
Ја држевте устата затворена, се трудевте да бидете помеки, поубави, помалку свесни за некои работи...

Па драги мои, што се обидувавте да постигнете?

Не можете од луѓето да создадете дом, некој требало да ви го каже тоа. 

Ако сака да си замине, нека си замине.

Вие сте ексцентрични, чудни и убави, нешто што не можат и не знаат сите да го сакаат.