За помалку од еден ден по апелот - пронајден Јосиф

Пронајден е Јосиф - соопштија неговите пријатели на социјалните мрежи.

По момчето се трагаше речиси два дена, а апелот се прошири и во медиумите. 

За среќа, Јосиф е веќе пронајден и на безбедно.