Базен, интимност, голем двор,камери... вака гласат огласите за куќите кои се во поскапиот дел во нашиот град.

Во елитни населби би можеле да се спомнат Водно, Злокуќани, Орман, Козле, Дебар Маало, Црниче, Бардовци, Верина во селото Орман, потоа Хот-хот во Радишани, Сончев Град, Дајмонд Парк во Сопиште, на Зајчев Рид, во Петровец, Илинден, Зелениково, Студеничани...

Цените на македонскиот пазар за недвижнини се движат од 900.000 евра па надолу.Помеѓу огласите на Пазар3 се продава  и четирикатна историска палата во Дебар Маало за два милиона евра.

Локација:Дебар Маало цена: Два милиона евра

Еве дел од другите елитни куќи кои се на продажба:

Локација:Водно, цена: 500.000 евра

Локација:Козле, цена: 700.000 евра

Локација:Пржино, цена: 400.000 евра