Вторник попладне: зголемен број возила на следните улици во Скопје

ЦУКС известува дека зголемен број возила во овој период од денот има долж :

-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје,

-мост Нова железничка станица во двете насоки,

-бул. Илинден кон Карпош,

-бул. 8ми Септември кон бул. Илинден,

-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Аеродром,

-мост Близнак кон бул. АСНОМ,

-бул. Србија кон населба Автокоманда ,

-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет,

-ул. 11 Октомври кон Кисела Вода,

-бул. Македонија кон ул. 11 Октомври ,

-бул. Свети Климент Охридски во двете насоки,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. М.Т.Гологанов и бул. Водњанска,

-бул. Гоце Делчев кон ул. Беласица,

-ул. Беласица во двете насоки,

-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов во двете насоки,

-бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда и обратно,

-ул. Перо Наков кон к-ца со бул. Киро Глигоров.