Втор „SexEd“ вечерва во Кино Фросина

Неретко нѐ поврзува и со врски на романтика, благодарност и љубов. А што му даваме за возврат? Во најголем дел, барем досега, страв, прекор, гнасење и осуда. И молк.

„Е баш затоа, на 28 мај му го посветуваме нашиот втор SexEd! И по вторпат ќе зборуваме пред публика, на микрофон!

Зошто ни е толку важно задоволството? Затоа што така сме направени.
Зошто ни е толку важно да дојдете? Затоа што табу темите нема сами да се срушат!

Ако сакате да ги слушнете приказните од прва рака, пријавете се на http://bit.ly/2EnT7DJ - SexEd е отворен буквално за сите!

Нашите говорници ќе зборуваат на македонски и англиски, а од превод ќе имаме само знаковен.“, пишуваат од невладината ХЕРА.

Повеќе информации за овој настан прочитајте тука