Временска прогноза за декември - ќе има ли снег до крај на годината

Во месец декември и календарски ќе влеземе во зимата. Метеоролозите за овој месец најавуваат дожд, провејување на снег на високите места, минусни ноќни темератури, но и неколку сончеви денови.

Во текот на целиот месец не се очекуваат минусни дневни температури, а дневната најмалку ќе се спуши до 0, а најмногу до 10 степени. 

Метеоролозите не најавуваат снег до крај на годината. 

Ова е детелната временска прогноза: 

cheap nike air max 90