Временска прогноза за цел Октомври, не чекаат пресврти

Дојде и Октомври, деновиве не чекаат облаци и дожд.

Ова е временската за цел месец според Accuweather.com. не чекаат пресврти, денови со повисоки температури, денови со дожд и денови во кои ќе е кочан.

nike air max 1 sale