OPEN AIR журк на Скопско Лизгалиште в сабота со почеток во  23.45 часот.Сезоната се отвора со live guitar show на еден од легендарните ликови на светската psy trance сцена!

COSMOSIS
www.facebook.com/Cosmosis.Music
www.soundcloud.com/cosmosis-official
www.cosmosis.co.uk

Домашна поддршка:

DARE
SOUNDKILLAH
HUMANOID Влезници во претпродажба по супер промотивна почетна цена од 350 денари за првите 500 билети, потоа 400 денари, во ПОЛА ЈУГОТОН иwww.kupikartizase.com продажните места.